Loving Jazz

Οι Bump Trio έχουν κάνει αίσθηση και έχουν κερδίσει το κοινό τους παίζοντας την jazz που αγαπούν. Από παιδιά ήξεραν ότι η μουσική είναι ο δρόμος που ήθελαν να ακολουθήσουν, κάτι που αποδεικνύουν και επί σκηνής. «Από μικρή ηλικία ήμασταν μουσικόφιλοι» δηλώνουν χαρακτηριστικά λίγες ώρες πριν από το live που θα δώσουν στο «Λουκούμι Bar» την Τετάρτη 17/12. «Αυτό μας οδήγησε στην ενασχόληση με τη μουσική η οποία είναι τρόπος έκφρασης, ελευθερίας, διασκέδασης και δημιουργίας» λένε.

Όσον αφορά στην μουσική ωριμότητα του ελληνικού κοινού πιστεύουν ότι σε γενικές γραμμές αυτή λείπει αλλά παρόλα αυτά λένε ότι τα τελευταία χρόνια γίνονται σημαντικά βήματα και από το κοινό και από τους μουσικούς.

Όταν τους ρωτάμε «πού θα θέλατε να ζείτε και να παίζετε αν είχατε την δυνατότητα;» η απάντηση είναι λακωνική και ταυτόχρονα σαφής: «οπουδήποτε υπάρχει καλή μουσική σκηνή και ανάγκη για δημιουργία και έκφραση»


Στα σχέδιά τους για το άμεσο μέλλον ο στόχος είναι βασικά η ηχογράφηση του άλμπουμ -που ήδη ετοιμάζεται- καθώς και αρκετά live, ενώ αυτό που τους αρέσει περισσότερο στις ζωντανές εμφανίσεις τους είναι «ο αυθορμητισμός και η επαφή με το κοινό». Στη σκηνή του «Λουκούμι Bar» θα πάρουμε ένα καλό δείγμα της αγάπης τους για την τέχνη που υπηρετούν θερμά. Cool!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Monday’s Afternoon Parties

Helen # Ελένη

Ζήσε μοναδικά - Ιστορία 6η