ΕΓΩ-ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ: 1-0


Ο καινούριος χρόνος μπήκε και όλοι μας έχουμε αρχίσει να βάζουμε στόχους για την καινούρια χρονιά.
Λες οτι θα αρχίσεις να κάνεις οικονομία, οτι θα γραφτείς γυμναστήριο και το κυριότερο: Θα ξεκινήσεις διάβασμα...

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που ενώ εχεις ξεπορτίσει όσο δεν πάει στις γιορτές, πρέπει να βρείς την δύναμη να συγκροτήσεις όλο σου το είναι και να στρωθείς στο διαβάσμα. Γιατί σου χτυπάει την πόρτα μια ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΉ. Όσο και αν δέν θες πρέπει να το κάνεις.
Απο προσωπική εμπειρία η χειρότερη μου εξεταστική ειναι αυτή τώρα, που χρωστάω 2 μαθήματα και το μυαλό αρνείται πεισματικά να συγκεντρωθεί. Δεν θέλει βρε παιδί μου πώς να το κάνουμε;
Είναι αυτό που ξυπνάς το πρωί (συγκεκριμένα έχεις βάλει και την μαμά να σε ξυπνήσει ) γιατί ο ίδιος το ξυπνητήρι από παράταση σε παράταση.(Τrue story:Έχω κοιμηθεί 2 ώρες πατώντας κάθε 10 λεπτά παράταση, σίγουρα το έχετε κανει και εσείς.)

Ξυπνάς εν τέλει τρώς το πρωινό σου , έτσι για να πάρεις δυνάμεις, χαζέυεις σε όλα τα social media για καμιά ώρα μπορεί και δύο, και φτάνει η ώρα που λές θα ξεκινήσω.
Ανοίγεις το βιβλίο, παίρνεις το καινούριο σου υπογραμμιστήρι: stabilo κίτρινο ως σωστός φοιτητής/τρια, βάζεις κινητό σε αθόρυβο και ξεκινάς.

Δεν περνάνε 5 λεπτά και μπζζζ μπζζζζ , τραντάζεσαι! Λες, τι έγινε? Σεισμός επειδή έκατσα να διαβάσω; Όχι καλέ, είναι αυτός ο φίλος/η που εχεις να δεις πρίν τις γιορτές γιατι είχε πάει στους δικούς του, όμως γύρισε και μάντεψε...θέλει να πάτε για καφέ. Το παίζεις λίγο δύσκολος/η στην αρχή αλλά εννοείται πας. Κάπως έτσι καταστρέφεται ακόμα μια μέρα διαβάσματος.
Φτάνει το βράδυ της παραμονής και είσαι γελασμένος ότι θα βγάλεις όλη την ύλη μέχρι το πρωί και θα πας σερί να γράψεις.
Σερί μπορεί να το πάς να γράψεις όμως δεν θα πάς ΝΟΜΟΣ.

Πάντως αυτή η μάστιγα εξεταστικής βασανίζει πολύ κόσμο. Αλλά κουράγιο παιδιά αν δεν περάσουμε τα μαθήματα τώρα στην χειμερινή υπάρχει πάντα κι η εαρινή.

Α! Κάτι ακόμα που ξέχασα, θα ήθελα να καταγγείλω όσα μαθήματα δεν έχουν βιβλίο και πρέπει να τα διαβάζουμε απο υπολογιστή. ΠΟΤΕ! Δεν γίνεται να έχεις ανοιχτό pc και να συγκεντρωθείς να διαβάσεις!Όποιος το καταφέρνει ας σχολιάσει από κάτω να του δώσω συγχαρητήρια, τι να πώ ΉΡΩΑΣ!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Α Ε Ν Α Ω Παράσταση Βιωματικής Μουσικοθεραπείας και Εσωτερικής Έρευνας

Το ταξίδι της Eco