Τι έγινε στο πασχαλινό bazaar από “Τα φαντάσματα του Ασπρόπυργου”; Μια συζήτηση με την εθελόντρια Μάγδα Μπεργελέ

Τι έγινε στο πασχαλινό bazaar από “Τα φαντάσματα του Ασπρόπυργου”; Μια συζήτηση με την εθελόντρια Μάγδα Μπεργελέ

Λέγομαι Μάγδα Μπεργελέ και είμαι ενεργή εθελόντρια στη φιλοζωική ομαδα, “τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου”.
Το να είσαι εθελοντής σε μια φιλοζωική ομάδα σημαίνει να μην έχεις προσωπική ζωή και να τρέχεις όλη μέρα για το καλό των αδέσποτων. Το έργο της ομάδας μας μπορεί κάποιος να δει κάνοντας like στη σελίδα μας στο facebook ΤΑ ΦΑΝΤΆΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ.
Μέσα από το πασχαλινό μας bazaar γνωρίσαμε το Lab όπου μας φιλοξένησε 3 μέρες. Γνωρίσαμε όλα τα παιδιά και ευχαριστηθηκαμε τη παραμονή μας εκεί, την παρέα τους και τη βοήθεια τους.
Ο χώρος εκπληκτικός! Υπέροχη θέα Ακρόπολη που μάλιστα εκμεταλλευτηκαμε ως φόντο για φωτογραφίες προώθησης για τα σκυλάκια μας που παρευρέθηκαν στο bazaar και ήταν προς υιοθεσία.

Στο bazaar μας στο Lab παρευρέθηκαν 9 από τα αμέτρητα μας σκυλάκια που είναι προς υιοθεσία. Η Μαντυ, η Καντι Καντι, η Κάτια, ο Χαγκεν, η Τζιλντα, η Άυλα, ο Γκρει , η Βούλα και ο Βλάσσης.
Επίσης μας επισκέφθηκαν πολλά πρώην Φαντασματακια με τους γονείς τους, όπως ο Τζιμης , η Μαλλου, η Ρειν , ο Μπιθρος και άλλοι.
Θεωρώ πως ήταν ένα πολύ πετυχημένο bazaar με μόνο στόχο τα σκυλάκια μας. Είτε ως προς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν για τις θεραπείες τους είτε και ως προς τη γνωριμία και το ενδιαφέρον του κόσμου για τα σκυλάκια που είναι προς υιοθεσία.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Lab, τον Νίκο, την Ειρήνη, τη Μαρία, τον Άκη, τον Πάνο και όλα τα παιδιά για την τέλεια εμπειρία και συνεργασία!!!
Υιοθετήστε και μην αγοράζετε ψυχές!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Monday’s Afternoon Parties

Helen # Ελένη

Ζήσε μοναδικά - Ιστορία 6η