Jump, Jive & Shout! at loukoumi bar

Jump , Jive & Shout * Rock ‘n’ Roll & Swing Party at Loukoumi Bar 

Thursday 27 April
Jump , Jive & Shout * Rock ‘n’ Roll & Swing Party at Loukoumi Bar!
Date time: 22:00
Free entrance
Την Πέμπτη 27 Απριλίου θα σας βρούμε στο αγαπημένο μας ΛΟΥΚΟΥΜΙ Bar με:
~ τις καλύτερες μουσικές επιλογές από swing & RnR
~ περίσσιο χώρο για χορό,
~ ξύλινο παρκέ,
~ καλά ποτά & vintage διακόσμηση &
~ & στη μέση του αγαπημένου μας κέντρου!
Σας περιμένουμε όλους από τις 22.00!
… χορεύουμε??!!
#dancethenightaway #φετοςτασπαμε
Οι Jump & Jive – Athens Swing Team είναι μια χορευτική ομάδα που έχει ως στόχο την προώθηση των Swing χορών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το χορευτικό στιλ τους συνδυάζει την vintage αισθητική της δεκαετίας ’20 – ’40, του Charleston & του Lindy Hop, με την rockabilly αισθητική της δεκαετίας του ’50! Οι Jump & Jive ξεσηκώνουν τον κόσμο με τους τρελούς ρυθμούς του Swing και τις ακροβατικές τους φιγούρες σε κάθε τους εμφάνιση!
Ξεκινώντας από το Κουκάκι της Αθήνας από το 2012 έθεσαν ως στόχο την προώθηση των swing χορών, της μουσικής και τις παραστατικές (και μη) τέχνες γενικότερα. Επειδή η σύστασή τους προέρχεται από ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για την υπέροχη μουσική παίρνουν τους δρόμους και ξεσηκώνουνε την πόλη για χορό! Ιδρυτικό μέλος της ομάδας είναι η χορογράφος και δασκάλα χορού Elena Evangelia.
Η εκρηκτική ενέργειά τους, η ακρίβεια, το ιδιαίτερο στιλ τους καθώς ο ρυθμός, η θεατρικότητα και το χιούμορ προσφέρουν ένα happening με μουσικές Swing, rock /n roll και charleston και αναφορές σε γαλλικό manouche, γαλλική και ιταλική τζαζ του ’50 ακόμα και ελληνική της δεκαετίας του 1930 που θα παρασύρουν σε χορό και όχι μόνο!
Με εμφανίσεις στο δρόμο, σε φεστιβάλ (Dragon Swing, Krakow-Poland / Athens Petit Paris Festival / O Πολιτισμός διώχνει το Σκοτάδι, Δήμος Αθήνων, Προπύλαια / Swing Brother Swing, Norway) και συμμετοχή σε συναυλίες και event στην πόλη και όχι μόνο, οι Jump & Jive έχουν αποκτήσει διαδραστικότητα και αμεσότητα με τον κόσμο καθώς η εμπειρία τους πάνω και κάτω από τη σκηνή τους αφήνει ελεύθερους να μεταδώσουν το κέφι και την ζωντάνια τους χορεύοντας με τον κόσμο, διστακτικό και μη!
Έχουν γίνει γνωστοί για τις διασκεδαστικές ρουτίνες που αναδεικνύουν το Lindy hop (Swing) & Rock ‘n’ Roll αλλά οι χορευτές εκτελούν ρουτίνες και αυτοσχέδιες χορογραφίες βασισμένες στη μουσική και το στιλ χορού της εποχής swing και εξερευνούν Blues , Boogie Woogie, Balboa , Τσάρλεστον , Collegiate Shag και Shim Sham! Συνδυαστικά με την υπέροχη μουσική μας μεταφέρουν σε mood μιας άλλης εποχής προσδίδοντας τη χαρά του Swing, κάτι που έχουμε ανάγκη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Monday’s Afternoon Parties

Ζήσε μοναδικά - Ιστορία 6η

Ομαδική Έκθεση ''Δίπτυχες Αναζητήσεις''