Back A Yard! ft JSTAR (UK) & Special Guests-Friday 10.02 at LAB

Back A Yard, A side, party, Loukoumi , Abhssynñiaw

A-Side Events proudly presents ''Back A Yard!''

SPECIAL GUEST : JSTAR (UK)

Η A-Side Events κάνει δυναμικό ντεμπούτο και παρουσιάζει τo πρώτο Back A Yard party, με εκλεκτό καλεσμένο, τον φημισμένο και ιδιαίτερα αγαπημένο dj/παραγωγό JSTAR (UK), την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στο πολύ όμορφο υπόγειο του LAB (Loukoumi Arts Basement) στο Μοναστηράκι! Μαζί του οι στυλοβάτες της reggae σκηνής στην Ελλάδα, Blend Mishkin και Anna mystic, ο πιο συνεπής jungle dj στην χώρα Bass Delight, ενώ από το μικρόφωνο δεν θα μπορούσε να λείπει ο Big Shine, μέλος των SKG’s Dub Alliance. Ετοιμαστείτε για ένα εκρηκτικό gathering καλλιτεχνών, βασισμένο στο πάντρεμα Τζαμαϊκανής μουσικής με την σύγχρονη Ευρωπαϊκή bass culture.

O JSTAR είναι μια πολύπλευρη προσωπικότητα όντας μουσικόφιλος, dj, παραγωγός, remixer, tour manager και μανιακός συλλέκτης δίσκων κάνοντας τα sets του πολύ χαρακτηριστικά, περιέχοντας σύνθετους ήχους που κινούνται από reggae, dancehall και hip hop, σε bass, jungle και dnb.

Πριν πολλά πολλά χρόνια, σε κάποιον άλλο μακρινό γαλαξία ξεκίνησε να παίζει μουσική στο Λονδίνο και την Νοτιοδυτική Αγγλία. Η φήμη του αυξανόταν συνεχώς και φτάνει να κυκλοφορεί remixes, mashups και original παραγωγές σε κορυφαίες εταιρείες, σε συνεργασία με κορυφαίες δισκογραφικές και παραγωγούς όπως Warner Music, EMI, Sony, V2, Acid Jazz, DJ Vadim, Major Lazer και Madness ανάμεσα σε πολλόυς ακόμα, κερδίζοντας την προσοχή και τον σεβασμό των David ‘’Ram Jam’’ Rodigan, Grandmaster Flash, Diplo, Norman Jay και Shepdog. Hits όπως τα ‘’No Diggity’’, ‘’Kingston Lighters’’, ‘’Dancehall Kings’’, ‘’Mek Them Rock’’, ‘’Weed Anthem’’βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια ως απαραίτητο εργαλείο στα record box δεκάδων σημαντικών djs παγκοσμίως.

Παίζοντας σε τεράστια festival σε όλο τον πλανήτη, μερικά των οποίων είναι τα δημοφιλή Glastonbury (UK), The Big Chill (UK), Secret Garden Party (UK), Womad (UK), Gurtenfestival (CH), Fusion Festival (D), Splore (NZ), Rift Valley (Kenya) NH7 Weekender (Delhi, India), RAW (DK) έχει συνοδεύσει, σαν dj, ιερά τέρατα της μουσικής όπως Cypress Hill, Trojan Soundsystem, Diplo, Benny Page, Netsky, A-Skillz, Dead Prez,Mark Ronson, Morcheeba, Andy Smith, Prince Fatty κ.α

Τα τελευταία χρόνια τον βρίσκουμε να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, ως guest dj, σε parties και festivals είτε ως official selector και support act της θρυλικής Soom T καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των tour της, ενώ μόλις πριν 2 μήνες κυκλοφόρησε το νέο του album με τίτλο ‘’Stand To Order’’ που περιέχει συμμετοχές από σημαντικούς reggae MCs όπως Soom T, Brother Culture, Ranking Joe, Blackout JA κ.α.

‘’Jstar is an original don. Early Dj that helped inspire the Major Lazer crew! Bad man!” Diplo

“... always good to have a J‐Star Moment ... Like it.” Daddy G (Massive Attack)

“The Jstar touch works for me everytime! DJ Andy Smith

Line up

Blend Mishkin
[Nice Up! Records / Rewind Guaranteed / Jamaican Bass Movement]

Anna Mystic
[Dubwise Hi-Fi / Mommy Hot Daddy Cool]

Bass Delight
[Bass Delight Crew]

BIG SHINE on mic
[SKG's Dub Alliance / Reggaewise]

Warm up :

McOffee
[Milk & Chocolate]

Damage : 5e till 00:30 / 7e till end

Artwork by George Valmas

Supported by : Frapress, Paranoise Radio, Milk & Chocolate, AfanDub Radio

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Monday’s Afternoon Parties

Ζήσε μοναδικά - Ιστορία 6η

Ομαδική Έκθεση ''Δίπτυχες Αναζητήσεις''