ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ LOUKOUMI #10 ΔΕΝΤΡΟ GALLERY

ΜΑΘΗΜΑΤΑ CAPOEIRA ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ (REDBULL) 

Τα μαθήματα Capoeira από τον Άκη Σταύρου γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 20:00 εώς τις 21:30 με ένα extra μάθημα κάθε δύο εβδομάδες.                                                                                

Εκεί θα κάνεις:
  • Ενδυνάμωση
  • Τεχνική μέσω χορογραφημένων κινήσεων capoeira (sequencias)
  • Ακροβατικά και ακροβατική κίνηση
Για να συμμετέχεις είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής! Στείλε email στο loukoumibarevents@gmail.com με θέμα “Capoeira” και τα στοιχεία επικοινωνίας σου (Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο)
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη + ένα έξτρα μάθημα ανά δύο βδομάδες
20:00 - 21:30
Κόστος συμμετοχής: 40 ευρώ/μήνα (10 μαθήματα/μήνα)
Loukoumi # 10  Δέντρο Gallery, 1ος όροφος, Πλατεία Αβησσυνίας 10, Μοναστηράκι
HOOP DANCE WORKOUT AND PLAY

HOOP DANCE WORKOUT AND PLAY - Παιχνίδι, γυμναστική και χορός με hula hoops για ενήλικες
Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος εκγύμνασης είναι εδώ!
Παίξτε, διασκεδάστε και χορέψτε με το αγαπημένο παιχνίδι των παιδικών σας χρόνων, ενώ γυμνάζετε όλο σας το σώμα!
Τα μαθήματα HOOP DANCE WORKOUT AND PLAY είναι ιδανικά για όσους δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στο χορό και τη γυμναστική και αναζητούν νέους τρόπους να ενδυναμώσουν ήπια και διασκεδαστικά όλο το σώμα.Παιχνίδια, δημιουργικές ασκήσεις και πολλές στροφές είναι τα στοιχεία που θα σας κάνουν να αγαπήσετε για μια ακόμη φορά το hula hoop.
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20:00-21:30
 12 ευρώ/ μάθημα ή  40 ευρώ/μήνα
  LOUKOUMI #10  Δέντρο, Πλατεία Αβησσυνίας 10, Μοναστηράκι
  • Διαθέσιμα hula hoops για όλους τους συμμετέχοντες
  • Για συμμετοχή – κρατήσεις θέσεων επισκεφθείτε τη σελίδα www.hoopit.gr ή στείλτε e-mail με ονοματεπώνυμο στο hoops@hoopit.gr (θέμα Hoop Dance Loukoumi)
Λίγα λόγια για την Sunny Diz
sunny
H Sunny Diz γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Είναι εξειδικευμένη δασκάλα hoop dance (qualified Hoop Love Coach) και ασχολείται με τη διάδοση του hoop dance στην Ελλάδα από το 2010. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ενώ ασχολήθηκε με διάφορα είδη χορού, ψάχνοντας νέους τρόπους έκφρασης. Με αφορμή ένα μεταπτυχιακό στο Brighton της Μεγάλης Βρετανίας τo 2008, γνώρισε τον πολύχρωμο κόσμο του hula hoop και ξεκίνησε την εκπαίδευση της στο hooping. Παρακολούθησε  προγράμματα από τις μεγαλύτερες σχολές hoop dance στον κόσμο, όπως η Hoopgirl και η Hoopnotica και τo 2012 ίδρυσε το Hoop it! με στόχο να μοιραστεί τις εμπειρίες της με ανθρώπους που αποζητούν το συνδυασμό της άσκησης με τη χαρά και το παιχνίδι. Πιστή στη δύναμη του παρόντος και με διάθεση για εξερεύνηση των δυνατοτήτων του ανθρώπινου σώματος, η Sunny διοργανώνει σεμινάρια, συμμετέχει με performances σε φεστιβάλ και διδάσκει hoop dance και hoop fitness με έδρα την Αθήνα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Monday’s Afternoon Parties

Helen # Ελένη

Ζήσε μοναδικά - Ιστορία 6η