Hoop Dance Workout and Play ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ LOUKOUMI #10 @ΔΕΝΤΡΟ GALLERY

HOOP DANCE WORKOUT AND PLAY – Παιχνίδι, γυμναστική και χορός με hula hoops για ενήλικες
Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος εκγύμνασης είναι εδώ!
Παίξτε, διασκεδάστε και χορέψτε με το αγαπημένο παιχνίδι των παιδικών σας χρόνων, ενώ γυμνάζετε όλο σας το σώμα!
Τα μαθήματα HOOP DANCE WORKOUT AND PLAY είναι ιδανικά για όσους δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στο χορό και τη γυμναστική και αναζητούν νέους τρόπους να ενδυναμώσουν ήπια και διασκεδαστικά όλο το σώμα.Παιχνίδια, δημιουργικές ασκήσεις και πολλές στροφές είναι τα στοιχεία που θα σας κάνουν να αγαπήσετε για μια ακόμη φορά το hula hoop.
Το Hoop it! και η Hoop Love Coach Sunny Diz διαδίδουν την αγάπη για το hoop dance στην Ελλάδα από το 2012. Απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και μοιράζονται τη μοναδική εμπειρία του hoop dance με όσους αναζητούν μια νέα μορφή έκφρασης και εκγύμνασης μέσα από το παιχνίδι και το χορό. Κι αν δεν έχεις hula hoop δεν πειράζει, έχουμε εμείς!
To Hoop it! φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το hoop dance, μια μέθοδο γυμναστικής που απευθύνεται στο παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Για εμάς τα hoops είναι μια μαγική πόρτα, πάντα ανοικτή για όλους. Τόσο γι’ αυτούς που ψάχνουν έναν ήπιο τρόπο εκγύμνασης όσο και γι’ αυτούς που επιθυμούν να αισθανθούν τη χαρά του «τώρα» και να αναζητήσουν τον εαυτό τους. Παρέχουμε τα εργαλεία για μια ζωή γεμάτη, ζωντανή και διασκεδαστική! Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες του hooping μέσα από μαθήματα hoop dance και hoop fitness, απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες και διοργανώνουμε εξειδικευμένα workshops και ανοικτά hoop gatherings
ΕΝΑΡΞΗ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20:00-21:30
ΚΟΣΤΟΣ: 12 ευρώ/ μάθημα ή  40 ευρώ/μήνα
PLACE:  LOUKOUMI #10  Δέντρο, Πλατεία Αβησσυνίας 10, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 3254583
  • Διαθέσιμα hula hoops για όλους τους συμμετέχοντες
  • Για συμμετοχή – κρατήσεις θέσεων επισκεφθείτε τη σελίδα www.hoopit.gr ή στείλτε e-mail με ονοματεπώνυμο στο hoops@hoopit.gr (θέμα Hoop Dance Loukoumi)
Λίγα λόγια για την Sunny Diz
sunny
H Sunny Diz γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Είναι εξειδικευμένη δασκάλα hoop dance (qualified Hoop Love Coach) και ασχολείται με τη διάδοση του hoop dance στην Ελλάδα από το 2010. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ενώ ασχολήθηκε με διάφορα είδη χορού, ψάχνοντας νέους τρόπους έκφρασης. Με αφορμή ένα μεταπτυχιακό στο Brighton της Μεγάλης Βρετανίας τo 2008, γνώρισε τον πολύχρωμο κόσμο του hula hoop και ξεκίνησε την εκπαίδευση της στο hooping. Παρακολούθησε  προγράμματα από τις μεγαλύτερες σχολές hoop dance στον κόσμο, όπως η Hoopgirl και η Hoopnotica και τo 2012 ίδρυσε το Hoop it! με στόχο να μοιραστεί τις εμπειρίες της με ανθρώπους που αποζητούν το συνδυασμό της άσκησης με τη χαρά και το παιχνίδι. Πιστή στη δύναμη του παρόντος και με διάθεση για εξερεύνηση των δυνατοτήτων του ανθρώπινου σώματος, η Sunny διοργανώνει σεμινάρια, συμμετέχει με performances σε φεστιβάλ και διδάσκει hoop dance και hoop fitness με έδρα την Αθήνα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Monday’s Afternoon Parties

Helen # Ελένη

Ζήσε μοναδικά - Ιστορία 6η