BASSWEIGHT INVASION/ DIGITAL MONK ΣΑΒΒΑΤΟ 29/10 @ LOUKOUMI BAR


Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου το Loukoumi Bar φιλοξενεί στον χώρο του τον γνωστό Dj και παραγωγό Digital Monk για μια ξεχωριστή βραδιά με βαθιά μπάσα και όχι μόνο...
Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016
Bassweight Invasion / Digital Monk @ Loukoumi Bar
22:00 - 3:00
Για να δεις το event στο Facebook πάτα εδώ.
Είσοδος Ελεύθερη
Loukoumi Bar, Πλατεία Αβησσυνίας 3, Μοναστηράκι.
Digital Monk - Bio
Ο Digital Monk είναι παραγωγός / DJ από τη Θεσσαλονίκη.
Συνεργάζεται με καλλιτέχνες όπως οι:
Steven Lorenz (FR), Waeze (IT), Daddy Nek (GR), Talabun (RU), Tiwadi (FR), Big Shine (GR), Guesswerk (UK), TypeOne (GR), Deb D (Ηνωμένο Βασίλειο), Lorrd (GR)Benny Fishel (ΗΠΑ), Ρόδες United (GR). Joker 2 Face (GR). 
Έχει στο ενεργητικό του πάνω από 10 επίσημες κυκλοφορίες σε δισκογραφικές εταιρίες από Ελλάδα, Νέα Ζηλανδία, Αγγλία και Αμερική και μερικές από αυτές είχαν θέση στα best selling releases στα juno download και beatport (It's Time to Wake Up EP number 33, Deep Dub Inside number 1, Universal Quantification 4 number 1,IronShirt volume2 number 3). Η μουσική του έχει στηριχθεί από διάφορα promotion κανάλια στο youtube και από djs και παραγωγούς από διάφορες χώρες σε ραδιόφωνα και ζωντανές τους εμφανίσεις.
Το 2015 έγινε επίσημα ο A&R Manager της Gradient Audio (USA) και manager στην Iron Shirt Recordings (UK) την οποία και τρέχει μαζί με τους Steven Lorenz και Jesse.
Ο Digital Monk είναι μέλος του σχήματος Moriginal Beats ως παραγωγός και DJ και το 1/3 του σχήματος SKG's Dub Alliance με τους Big Shine και Lorrd.
Έχει μοιραστεί την σκηνή με μεγάλα ονόματα του εξωτερικού και εσωτερικού (Truth, Amit, Mad Professor, Dub FX, Brother Culture, Professor Skank, Vibronics κ.α.),ενώ έχει στο ενεργητικό του δεκάδες εμφανίσεις στην Ελλάδα.
To στυλ του κυμαίνεται ανάμεσα σε dubstep με σκοτεινή ατμόσφαιρα, βαθιά μπάσα κι έντονα τύμπανα, σε minimal drum n bass, dubwise dubstep και jungle, είναι ενεργός δισκογραφικά από το 2012.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Monday’s Afternoon Parties

Helen # Ελένη

Ζήσε μοναδικά - Ιστορία 6η