Colour Youth Party Time
Ένα αποκριάτικο πάρτι γεμάτο χρώμα και ρυθμό, που θα θυμόμαστε για καιρό, διοργανώνει την Παρασκευή 20 του Φλεβάρη και ώρα 22:30 στο Loukoumi Bar, η ομάδα LGBT (Lesbian /Gay/Bi/Trans/Queer) αλλά και straight νέων έως 30 ετών, Colour Youth. 
To Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 -αλλά με ουσιαστική δράση από το 2010- σκοπεύει στην ενημέρωση, κοινωνικοποίηση, αλληλοϋποστήριξη και προσωπική ανάπτυξη των μελών του, καθώς και στην εξέλιξη της δυναμικής του μέσω διαλόγου, αυτό-οργάνωσης και αυτό-μόρφωσης.
Η ενημέρωση και ο προβληματισμός της κοινωνίας για τα ζητήματα που αφορούν την LGBTQ νεολαία και την προάσπιση των δικαιωμάτων της, η καταπολέμηση των διακρίσεων με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου αλλά και όλων των μορφών ομοφοβίας, λεσβοφοβίας και τρανσφοβίας που δέχονται οι LGBTQ νέοι και νέες, αποτελούν επίσης βασικά σημεία της ατζέντας της Colour Youth.
Στο πάρτι που θα κρατήσει έως το πρωί, την μουσική αναλαμβάνουν οι: Dj Roses (deep house), Reico (electro), Ν. Καραγιάννης (deep, disco house), Aggelos Sparrow (mainstream), St. Galen (house, progressive, tribal) και Eri K. (groovy, tech house, techno).
See more at: http://www.colouryouth.gr/#sthash.Aj8yyftu.dpuf



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Monday’s Afternoon Parties

Ζήσε μοναδικά - Ιστορία 6η

Ομαδική Έκθεση ''Δίπτυχες Αναζητήσεις''