Future Dub \ Burning Beatz
Who is Who = Fugitive Factor a.k.a Darkelf

Ο Δημήτρης Σαντάς (Fugitive Factor-Darkelf), είναι ένας φοβερός outgoing 32άρης, με τεράστια αίσθηση του χιούμορ, κάτι που καταλαβαίνεις αμέσως καθώς το μοιράζεται απλόχερα με όλους. Από το 2000 ασχολείται με τη μουσική ως dj και από το 2003 πέρασε στην παραγωγή. Όταν βρίσκεται πίσω από τα decks παίζει trans αλλά στη βραδιά Future Dub \ Burning Beatz, την Παρασκευή 14-11 στο Λου

Περισσότερο, σ' αυτό που κάνει, του αρέσει η επαφή με τον κόσμο και το underground στοιχείο και καθόλου το εμπορικό κομμάτι. “Θα παίζω πάντα κάτι για μένα, δεν θα υποκύψω σε ένα στυλ για τα λεφτά” τονίζει. “Είναι τέχνη και μ' αρέσει να υπάρχει σεβασμός, κάτι που έχω μάθει και από τα πολλά ταξίδια που έχω κάνει. Δεν είμαι βιομηχανία μουσικής να παίζω με το ζόρι”.

Εκείνο που του αρέσει λιγότερο, λέει πως είναι...η “ηχορύπανση”. Και το διευκρινίζει προσθέτοντας ότι μιλάει για τις κακές ρυθμίσεις των ηχητικών συστημάτων αλλά -πράγμα περίεργο για dj-και η δυνατή ένταση της μουσικής! “Ναι, με ενοχλεί πλέον η δυνατή μουσική, γι αυτό και προτιμώ τα μικρά μπαρ και τους ανοιχτούς χώρους από τα μεγάλα κλαμπ”.

Φωνάζει “όχι” στα σκυλάδικα και την “μπανάλ εμπορική μουσική” λέγοντας ότι η μοντέρνα ελληνική κοινωνία “δυστυχώς έχει την τάση να 'σκυλοποιείται'”. Συμβουλεύει όσους θέλουν να μπουν στον χώρο να πιστεύουν στον εαυτό τους και όχι να αρκεστούν στα εμπορικά ακούσματα. “Ξέρω ότι γίνεται 'αυτόματα' αλλά ελπίζω να μην 'χαλάσουν'. Βλέπω πάντως ότι οι μικροί είναι πιο αγνοί και μ' αρέσει”.



κούμι, θα τον απολαύσουμε σε ένα dubstep-drum n' bass σετ. Όπως λέει ο ίδιος, έχει επηρεαστεί αρκετά από τη γαλλική electro dub σκηνή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Monday’s Afternoon Parties

Helen # Ελένη

Ζήσε μοναδικά - Ιστορία 6η