Future Dub Burning Beatz (Παρασκευή 14-11-2014 @ Loukoumi Bar)


Who is Who: Vlastur

Μουσικός και παραγωγός, ο Vlastur μετράει 32 -επαγγελματικά- χρόνια στο χώρο της μουσικής, αλλά τη λατρεύει από παιδί. Στην ερώτηση “ποιο είδος είναι το αγαπημένο σου;” απαντάει “ακούω απ' όλα αρκεί να μου κάνει 'κλικ', και σίγουρα όχι mainstream. Ελληνική μουσική ακούω πολύ επιλεκτικά, απλά διότι γενικά δεν μου αρέσει”.

Σαν παραγωγός θεοποιεί το μπάσσο, που το ονομάζει “πρώτο βιολί”. Ηχογραφεί ασταμάτητα υπέροχες μουσικές που πολλές από αυτές παίζει στα δικά του σετ ως dj ενώ πηγαίνει και συχνά στο εξωτερικό για να παίξει σε διοργανώσεις. Θέλει να βλέπει τον κόσμο να περνάει καλά “να του δίνουμε χαρά και η στιγμή που παίρνεις αυτό το feedback είναι και η καλύτερη” μας λέει. “Δημιουργείται μια αλληλεπίδραση και έτσι περνάμε όλοι ωραία. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μια ή δύο καλές στιγμές στην καριέρα μου. Είναι πολλές και θέλεις πολλές σελίδες για να τις γράψεις!” προσθέτει αναφέροντας φεστιβάλ σε Γαλλία, Ινδία και Ουγγαρία.

Τον ενοχλεί η μιζέρια “το κακό vibe” όπως επισημαίνει και εκείνο που θέλει να τονίσει σε όσους σκοπεύουν να ακολουθήσουν αυτή την δημιουργική οδό είναι να μην τα παρατήσουν με την πρώτη δυσκολία επειδή θα αντιμετωπίσουν πολλές. Βασικά, να μην τα παρατήσουν ποτέ, να κάνουν τα πάντα ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους”.

Συνέντευξη-φωτο: Νικήτας Καραγιάννης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Monday’s Afternoon Parties

Helen # Ελένη

Ζήσε μοναδικά - Ιστορία 6η