Θεατρικές Παραστάσεις στο Λουκούμι


Μια δυνατή, καταιγιστική θεατρική χρονιά που αψηφά την κρίση βρίσκεται προ των πυλών!Το Λουκούμι έχοντας δική του φιλελεύθερη φιλοσοφία και όντας πολιτισμική θερμοκοιτίδα νέων πολλά υποσχόμενων εναλλακτικών καλλιτεχνών, ένα μουσικό και θεατρικό βήμα, ένα σημείο αναφοράς ιδιαίτερων γεγονότων, ένα καταφύγιο από την δύσκολη καθημερινότητα της δύσκολης εποχής που διανύουμε...ετοιμάζεται να υποδεχθεί την καινούρια θεατρική περίοδο με εναλλακτικές παραστάσεις!


  - Tη Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 στις 21:00  «Τη Μάνα Μου Τη Λένε Γιάννη»


Η νεανική μαύρη κωμωδία μυστηρίου «Τη Μάνα Μου Τη Λένε Γιάννη» είναι η καινούργια διαδικτυακή πρόταση που έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για τις ελληνικές web σειρές. Η σειρά, γραμμένη με χιούμορ και σουρεαλιστική διάθεση, θα αρχίσει να προβάλλεται το Νοέμβριο σε 7λεπτα επεισόδια μέσα από τη δική της ιστοσελίδα: www.TiManaMouTiLeneGianni.com.

Η επίσημη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013. Την ίδια μέρα η ομάδα των συντελεστών οργανώνει ένα κεφάτο πάρτυ LouKouMi vintage bar (Πλ. Αβησσυνίας, Μοναστηράκι) για να γιορτάσει την ιδιαίτερη αυτή προβολή. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της σειράς, ενώ η μπάντα Minor Project www.minor-project.com θα παρουσιάσει ζωντανά το τραγούδι τίτλων της σειράς.

  - Από Σάββατο 30 Νοεμβρίου (και κάθε Σάββατο) στις 21:00 «Το Πράσινο Λεμόνι»  


 
Μία πυρπολημένη διαδήλωση, 4 θυμωμένοι πολίτες, ένας ύποπτος κουκουλοφόρος
και χυμός πράσινου λεμονιού, όταν «χτυπηθούν» στο σέικερ της Σοφίας Φιλιππίδου, ή χημική αντίδραση γίνεται… εκρηκτικό κοκτέιλ !!
Αλήθειες και ένοχα μυστικά, ανατροπές και τρελές καταστάσεις, σερβίρονται δροσερά στον θεατή, σε ψηλό ποτήρι γέλιου.


Το Πράσινο Λεμόνι, γλυκό και πιπεράτο, σατιρίζει, καταγγέλλει, συγκινεί και αυτοσαρκάζεται.

- Από Πέμπτη 5/12 ο χρόνος σταματά στο Λουκούμι Bar με ένα show μαγείας που σίγουρα ξεχωρίζει.  Magic Night!!!

Ο Περσέας Αρκομάνης, παντρεύει την τέχνη της ψευδαίσθησης με την θεατρικότητα και εναλλάσσει το χιούμορ, την αγωνία και την συγκίνηση, προσφέροντας στο κοινό μια ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία.

Η συμμετοχή του κοινού σε συνδιασμό με τα “μικρά θαύματα” του μάγου θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε ότι ξέρατε για τους νόμους της φύσης άλλα και για την ύπαρξη του χρόνου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Monday’s Afternoon Parties

Ζήσε μοναδικά - Ιστορία 6η

Ομαδική Έκθεση ''Δίπτυχες Αναζητήσεις''